március 12 2022 0Comment

4 ok, hogy miért érdemes fürdőszoba felújításba belevágni

Sokan hezitálnak, hogy belevágjanak-e a következő lakásfelújításba, ezért most összeszedtünk négy okot, ami segíthet ennek eldöntésében. Fürdőszoba felújítás melletti indokok, amiben a Mr. Fürdőszoba segíteni is tud.

 1. Növeli az ingatlan értékét
  Egy jól felszerelt lakást vagy ingatlan mindig könnyebb értékesíteni, sőt eladási árát is növelni tudja, így a befektetett pénz semmiképpen sem veszik kárba.
 2. Hosszútávon pénzt takarít meg
  Az elöregedő fürdőszobákban előbb-utóbb egyre több probléma keletkezik, aminek folyamatos javíttatásai bizony nem kevés pénzbe kerülnek. Kerüld el a felesleges kiadásokat!
 3. Szakember hiány
  Az idő előrehaladtával sajnos egyre kevesebb jó szakembert lehet találni. Családi vállalkozásunk több évtizede működik és számtalan lakást tudtunk így szebbé varázsolni.
 4. Segítséget kapsz más munkában is
  A Mr. Fürdőszoba csapata nem csak fürdőszoba felújítással foglalkozik, így ha már felújításba vágsz bele, más elképzeléseidre is megoldást találhatsz. Szolgáltatásinkat ide kattintva meg tudod nézni.

+1 Mivel egyre több helyről hallani azt is, hogy az alapanyagokat egyre nehezebb beszerezni, a fürdőszoba felújítás is elhúzódhat, ha valaki a következő évekre tolja a tervezett otthoni munkálatokat.

A Mr. Fürdőszoba családi vállalkozás több évtizede sikeresen működik, ügyfeleink pedig mindig elégedettek voltak munkáinkkal. Ön elképzeli, mi megvalósítjuk. Legyen szó teljes fürdőszoba felújításról, vagy igény szerint akár komplett lakásfelújításról.

Fürdőszoba felújítás Budapest. Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csomád, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Dunaharaszti, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Kerepes, Leányfalu, Maglód, Mogyoród, Nagytarcsa, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Pécel, Pomáz, Szentendre, Szigetszentmiklós
Budapest kerületei: I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. Hideg-meleg burkolás Zuhanyzó és kád ki- és beépítése Víz- és villanyszerelési munkálatok Nyílászárók kivétele és berakása Igény esetén anyagbeszerzés.

Write a Reply or Comment