A Mr. Fürdőszoba - fürdőszoba felújítás

Egy fürdőszoba felújítás legalább egyszer mindenki életében szükségessé válik. Ilyen esetben egy jó burkoló szakember munkája elengedhetetlen.

Fürdőszoba felújítás! Kihez forduljak?

Természetesen egy komplett fürdőszoba felújítás akár több szakma összehangolt munkáját igényli. Az esetek többségében első körben egy megfelelő burkoló szakembert kell találni, ami manapság nem egyszerű. Valóban nem egy egyszerű folyamat, és aki már átesett egy fürdőszoba felújítás procedúráján, az tudja, hogy miről beszélek.

Burkolás - fürdőszoba felújítás - galléria 2 - mrfurdoszoba.hu

Senki nem igazán tud addig a felújításon dolgozni, amíg a régi burkolat fent van a falon és az aljzaton. Ezt már rendszerint a megbízott burkoló szokta onnan leverni. Amennyiben a fürdőszoba felújítás során szükség van a vízvezetékek, a villamos hálózat cseréjére, javítására is, az csak ezt követően végezhető el. Amikor mindezen már túl van a Kedves Ügyfél, akkor következik a fürdőszoba újbóli felöltöztetése. De nem ezzel kezdjük természetesen, hiszen azt a burkolatot meg kell tervezni. Mégpedig alaposan, hiszen egy fürdőszoba a lakás dísze is lehet. A fürdőszoba felújítás esetén szükség van annak felmérésére, hogy mennyi burkolóanyagra, ragasztóra, fugázó anyagra lesz szükség. Ki kell választani a megrendelő számára, az ő ízlésének, esztétikai elvárásának megfelelő lapokat. Ez lehet egyszerű, letisztult, de lehet különböző mintákkal, bordűrökkel tarkított. Miután egy jó burkoló rendelkezik megfelelő tervezői és esztétikai érzékkel, ha nincs elképzelésük, vagy nem tudják eldönteni, hogy a lakás stílusához melyik típus illeszkedik a legjobban, nagyon szívesen ellátom tanácsokkal is az ügyfeleimet.

Véleményem szerint az empátia is nagyon fontos!

Valószínűleg kevesen találkoztak egy fürdőszoba felújítás során olyan burkolóval, akitől ezt hallották. Pedig ez egy nagyon fontos pont. Én tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy egy fürdőszoba felújítás nem egy megnyugtató folyamat. Főleg abban az esetben, ha a felújítás közben az ott élőknek nincs hová elköltözni erre az időre. És ez mit eredményez? Feszültséget. Egy ilyen helyzetben ezt én mindig szem előtt tartom. Igyekszem ennek tükrében a lehető legtöbb segítséget megadni a megrendelő számára, igyekszem levenni a legtöbb terhet a vállukról. Mindent alaposan leegyeztetünk, felmérem a kívánságokat, igényeket, és a munkám során, a fürdőszoba felújítás során ezt folyamatosan szem előtt tartva teszem a dolgom. Azt nem állítom, hogy ha rám bízzák a fürdőszoba felújítás feladatát, akkor semmiféle fennakadás nem lesz az életükben, hiszen ez kosszal, porral jár, de talán azzal, hogy a legjobb minőségben végzem el, és a lehető legrövidebb ideig tart a fürdőszoba felújítás, már teszek is valamit annak érdekében, hogy csökkenjen a felújítással járó stressz.

Természetesen a régi burkolat eltávolítása után a keletkezett sittet elhordom, és nem marad utánam romhalmaz. A munkámat precízen, az elvárásoknak megfelelően végzem. Számomra a burkolás hivatás, nem csupán egy szakma, egy elvégzendő feladat, amin csak gyorsan túl kell esni. Ennek megfelelően történik a kezem alatt a fürdőszoba felújítás is. Miért?

Nagyon egyszerű! Számomra az a legnagyobb elismerés és öröm, amikor a kezem által elvégzett fürdőszoba felújítás után az ügyfél csillogó tekintetében látom az elégedettséget, amivel elismeri a nyújtott szolgáltatásom értékét. Ha nem az előzőekben leírtak szerint dolgoznék, ezt nem élhetném át. Ebben az egész folyamatban a legfontosabb mindig az elégedett ügyfél!

Ha szeretnének egy tökéletesen felújított, minden szempontból megfelelő fürdőszobát, akkor keressenek, tőlem megkapják!